Fantasy. Romance. Feelgood. Skräck 

Jag skriver inom genrerna fantasy, feelgood, romance och skräck. En salig blandning, eller snarare en godipåse med både sött, surt, salt och hett. 


Min kärlek till fantasy är allra störst skulle jag säga och det är en genre jag gärna skriver i. Lockelsen att få fly undan den tråkiga vardagen och bygga egna världar där allt kan hända, en plats där bara fantasin sätter gränser är en särskild form av frihet som blivit beroendeframkallande. 


I feelgooden älskar jag att knyta an till egna erfarenheter eller problematik för att få det så trovärdigt som möjligt, jag vill att feelgood böcker ska innehålla värme och hopp och självklart är det på det viset när jag skriver själv. Även om undertonen alltid har ett djupare tema. 


Inom romance får jag vältra mig i pirret och förväntan i en kärleksrelation, handlingen är centrerad kring två personer och deras känslor för varandra. Det är väldigt roligt och avkopplande att skriva romance. Konflikterna behöver inte vara större utan det är stort fokus på karaktärerna och deras resa. 


Skräcken har en särskild plats i mitt hjärta, kanske för att jag själv älskar att både läsa och titta på genren, men det dröjde länge innan jag vågade skriva en novell som är renodlad skräck. Sådan skräck som jag tycker om. En med krypande rysningar och hemsökta hus. 


Jag har börjat doppa tårna i historisk romance och har två serier igång för tillfället som jag ska fortsätta skriva på. Fantasyserien om Flickorna Falk och Feelgoodserien Havsviken. 

Aktuella romaner 

Aktuella noveller